KARBOKSI TERAPIJA – švytinčios, jaunos ir sveikos odos paslaptis

KARBOKSI TERAPIJA – švytinčios, jaunos ir sveikos odos paslaptis

   
Daugiau informacijos kosmetologams

 sakurosmagija@gmail.com 

Neinvazinė, daugiafunkcinė Carboxy CO2Combo – Karboksiterapija – viena iš pačių efektyviausių ir saugiausių veido procedūrų šiuolaikinėje kosmetologijoje.

Procedūra padidina deguonies srautą. Kuo daugiau patenka į audinius, tuo didesnis šlakų ir toksinų pašalinimas iš audinių. Pagerėja kraujotaka, limfos nutekėjimas. Suaktyvėja ląstelių metabolizmas ir mikrocirkuliacija, stimuliuojama ląstelių energija, aktyvuojami fibroblastai, kurie skatina kolageno skaidulų atsinaujinimą.

Ši procedūra skirta priešlaikinio senėjimo prevencijai ,gilių ir smulkių raukšlelių mažinimui, odos elastingumui ir tonusui gerinti, patamsėjusių ir paburkusių paakių odos būklei gerinti, veido ovalo korekcijai, išsiplėtusių porų i aknės randelių mažinimui, papilkėjusios odos skaistinimui.

Procedūros poveikis-greitas liftingas, odos regeneracija ir prisotinimas deguonimi, matomas raukšlių sumažėjimas, odos tono ir elastingumo padidėjimas, intensyvus drėkinimas, antioksidacinė apsauga, odos regeneracija po saulės nudegimo, detoksikacija, odos spalvos ir tekstūros pagerinimas, skaistinamasis efektas, išplėstų porų valymas.
Procedūra greita ir efektyvi, rezultatai pastebimi jau po pirmos procedūros. Ilgalaikiam rezultatui pasiekti reikalingas 4-6 procedūrų kursas kas 2 savaites.

PLATESNĖ INFORMACIJA BEI PREKIŲ UŽSAKYMAI 

sakurosmagija@gmail.com 

Rezervacija